ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΑΝ ΦΩΚΙΔΟΣ

Συνδιοργάνωση Σεμιναρίου.

IMG-46a1609d9e9cc4045cc366273fc62567-V

 

Επίσκεψη στο Αρχηγείο Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού.

         Την Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017,48μελής ομάδα του Συνδέσμου,πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο Στόλου,που εδρεύει στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.μετά την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών από πλευράς ΠΝ.

         Σύμφωνα με το πρόγραμμα προβλεπόταν επιβίβαση στα Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ,στην Φ/Γ ΕΛΛΗ και στο Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,ενημέρωση γιά τις δυνατότητες των συγκεκριμένων σκαφών και απόδοση τιμής στον Αρχηγό ΓΕΝ,ως άξιο τέκνο της Φωκίδος με τόσο υψηλό αξίωμα.

         Ευχάριστη και ιδιαίτερα τιμητική έκπληξη υπήρξε η άφιξη και παρουσία του κου Υπουργού Αμυνας Π. Καμμένου,του ΑΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ε.Αποστολάκη ΠΝ,συνοδευομένων από τον τιμώμενο ΑΓΕΝ Αντιναύαρχο Ν.Τσούνη ΠΝ και τον οικοδεσπότη Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ι. Παυλόπουλο ΠΝ μαζί με Διοικητές Διοικήσεων του Στόλου και πλήθος Στελεχών του ΠΝ.

        Κατά την διάρκεια ανταλλαγής προσφωνήσεων επί της Φ/Γ ΕΛΛΗ ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ ΦΩΚΙΔΟΣ  Γρηγόριος Μιχαλέας υπενθύμισε ποιός είναι ο Ελληνας Εφεδρος Αξ/κός και ποιά είναι η προσφορά του προς την Πατρίδα και κατά την διάρκεια της θητείας του αλλά και καθ’ όλο τον βίο του.

        Ο κος Υπουργός έπλεξε το εγκώμιο της Εφεδρείας και των Εφέδρων Αξ/κών ειδικότερα.

        Ακολούθησε δεξίωση και ανταλλαγή πλακετών με τους αντίστοιχους θυρεούς του ΣΕΑΝ ΦΩΚΙΔΟΣ και του ΥΕΘΑ-ΑΓΕΕΘΑ-ΑΓΕΝ-Α. Στόλου-Κυβερνήτη Φ/Γ ΕΛΛΗ.Η ατμόσφαιρα που επικράτησε ήταν μοναδική και θα παραμείνει αξέχαστη.Μετά την αποχώρηση του κου Υπουργού έγινε ξενάγηση στην Φρεγάτα.

       Πριν είχε προηγηθεί επιβίβαση,ξενάγηση και ανταλλαγή πλακετών στο Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ.Τελευταία επίσκεψη έγινε στα νεότευκτα Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και ΜΑΤΡΩΖΟΣ,όπου με θαυμασμό τα μέλη του ΣΕΑΝ παρακολούθησαν τις ενημερώσεις γιά τις δυνατότητες των συγκεκριμένων σκαφών.

       Ο ΣΕΑΝ Φωκίδος ευχαριστεί την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας και το πάντα φιλόξενο Πολεμικό μας Ναυτικό και εύχεται να συνεχισθεί η παράδοση και να μην υποσταλει ποτέ ή σημαία από πλοίο του Ελληνικού ΠΝ.

 

Επίσκεψη στην ΔΑΝ Μεγίστης.

      Την 21.08.2016 ο ΣΕΑΝ Φωκίδος βρέθηκε στο Καστελόριζο,όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Διοίκηση Αμύνης Νήσου Μεγίστης.Εκεί μεταξύ άλλων έγινε επίδοση Ελληνικής Σημαίας διαστάσεων 2,50 Χ 1,50μ,η οποία υψώθηκε την άλλη μέρα στο Φυλάκιο Στρογγύλης.Γιά το γεγονός αυτό εξέφρασε την ευαρέσκεια του ο κος ΥΕΘΑ.Επίσης επιδόθηκε και η πλακέτα του ΣΕΑΝ ΦΩΚΙΔΟΣ.

 

Επίσκεψη στην ΕΛΔΥΚ και παρουσία στο Συνέδριο του ΣΕΑ Λεμεσού

          Την 19.11.2016 ο ΣΕΑΝ Φωκίδος παρέστει στο Συνέδριο,που οργάνωσε ο ΣΕΑ Λεμεσού γιά να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την σύσταση του.

           Στις 23.11.2016 οι Πρόεδροι ΣΕΑ Λεμεσού και ΣΕΑΝ Φωκιδος επεσκέφθησαν τον κο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ.

Επίσκεψη στο ΤΔ/41ου Συντάγματος Πεζικού.

           Ο ΣΕΑΝ Φωκίδος καλλιεργώντας την συνεχή επαφή με τις ΕΔ,όπως επιτάσει το άρθρο 2 του Ν.1301/82,στις 23.08.2017 βρέθηκε στη Σαμοθράκη όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα του 41ου ΣΠΖ.Στη συνέχεια έγινε μετάβαση στο Φυλάκιο Κορυφή,όπου επιδόθηκε σημαία διαστάσεων 2,00μ Χ 1,20μ και της οποίας έγινε έπαρση πάραυτα.Επίσης επιδόθηκε πλακέτα με το θυρεό του ΣΕΑΝ Φωκίδος.

Από όλες τις επισκέψεις σε Μονάδες και Σχηματισμούς των ΕΔ ο ΣΕΑΝ Φωκίδος γιά μιά ακόμη φορά απήλθε με την πεποίθηση ότι τα Στελέχη,παρά τις δύσκολες συνθήκες,υπηρετούν με φιλότιμο και  υψηλό ηθικό,γι’ αυτό τα συγχαίρει και τα ευχαριστεί.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s