ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ.

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020,μετά  από πρόσκληση,το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Φωκίδος προσήλθε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κου Γεωργίου Δελμούζου,όπου έγινε ενημέρωση γιά τους σκοπούς που υπηρετούν οι ανά την επικράτεια Σύνδεσμοι Εφέδρων Αξιωματικών.Στην συνέχεια έγινε περιγραφή των δράσεων του τοπικού Συνδέσμου και των υπηρεσιών που προσφέρει στην κοινωνία του Νομού Φωκίδος.

Ο κος Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρει τα Μέλη του Δ.Σ.γιά το έργο τους και υποσχέθηκε,πως θα είναι αρωγός σε κάθε δράση του Συνδέσμου,που προάγει το αίσθημα της εθελοντικής προσφοράς  των Μελών του.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης,έγινε απονομή αναμνηστικών πλακετών με το έμβλημα του ΣΕΑΝ Φωκίδος στους κκ Αντιπεριφερειάχη Π.Ε. Φωκίδας Γεώργιο Δελμούζο,στον πρώην Αντιπεριφερειάχη Π.Ε. Φωκίδος και Μέλος του ΔΣ,Έφεδρο Ανθλγό Φαρμακοποιό Ευάγγελο Κατσαγούνο και στο Έφεδρο Υπλγό (ΠΖ-ΚΔ)Βασίλειο Τόκα.

Με την λήξη της εκδήλωσης παρατέθηκε μικρή δεξίωση.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s